Ons bedrijfsbureau

Onze werkvoorbereiders/verkopers binnendienst zorgen ervoor dat de wensen van onze klanten vertaald worden naar maakbare producten. Ook de inkoop, facturatie en administratie wordt op deze afdeling geregeld.

Van schets op papier tot maakbaar product

Een schets op een bierviltje of een volledig uitgewerkt 3D-model? Het maakt voor onze werkvoorbereiders niet uit hóé een klant zijn idee aanlevert. Zij weten namelijk ieder vraagstuk om te zetten naar een maakbaar product. Dat is niet alleen makkelijk voor onze klant, maar óók voor onze collega’s in de productie. Dankzij het goed doordachte ontwerp weten ze namelijk precies wat ze moeten maken.

Ons team van werkvoorbereiders bestaat uit knappe koppen met jarenlange kennis en ervaring. Ieder met een eigen expertise, maar met één gemeenschappelijk streven: het perfecte product laten maken, waarbij aan alles is gedacht. Zodat iedereen het vraagstuk van A tot Z begrijpt. En geen vraag is te gek, ons team laat zich graag uitdagen.

Onderhandelen zit in ons DNA

Onze inkopers houden zich dagelijks bezig met het inkopen van de materialen, het onderhouden van contact met bestaande relaties én het zoeken naar en beoordelen van nieuwe leveranciers. Onze inkopers en werkvoorbereiders werken nauw met elkaar samen. Door de vele, unieke projecten die we behandelen, moeten onze inkopers snel schakelen en continu onderhandelen over de beste voorwaarden. Dat maakt het werk van een inkoper lekker uitdagend!

Pas jij hiertussen? Lees dan gauw verder!

Waarom je wil werken op deze afdeling:

  • Je bent onderdeel van een jong en ambitieus team
  • Jouw werkzaamheden zijn iedere dag anders
  • De meest uiteenlopende vraagstukken komen voorbij
  • Je werkt graag met mensen, vindt het leuk om klanten te helpen en contacten te onderhouden
  • Wij bieden alle mogelijkheden om door te groeien
  • Je werkt met moderne technieken

Innovatief en vooruitstrevend

Bij Kinkelder metal solutions is geen één dag hetzelfde. Iedere klant, opdracht én product is uniek, waardoor je je niet snel hoeft te vervelen. En wil je toch méér uit je baan halen, dan krijg je van ons alle ruimte om door te groeien. Door een opleiding of cursus te volgen bijvoorbeeld, die wij volledig voor je betalen.

Vacatures van deze afdeling

Vragen over deze afdeling?
Stel ze aan Petra
Vragen over deze afdeling?
Stel ze aan Petra
Stel je vraag