15 redenen waarom je écht wil werken bij Kinkelder metal solutions

Bij Kinkelder metal solutions zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. En nu kan ieder bedrijf natuurlijk wel zéggen dat ze de leukste en beste werkgever zijn, maar wij laten het je liever zien aan de hand van voorbeelden. Daarom geven we je in dit blog 15 redenen waarom je écht wil werken bij Kinkelder metal solutions. Lees maar mee!

#1: Je wordt onderdeel van een hecht team

Kinkelder metal solutions is een (h)echt familiebedrijf met een informele sfeer. Met zo’n 75 enthousiaste collega’s – met een gemiddelde leeftijd van 36 jaar – werken we dagelijks aan de mooiste projecten voor onze klanten. Bij ons ben je geen nummertje, maar word je een onderdeel van een team.

#2: Vrijheid én verantwoordelijkheid

Binnen onze platte, informele organisatie beschik je over veel vrijheid. Dat houdt ook in dat je zelfstandig werkt en verantwoordelijk bent voor jouw eindproduct. En dat product is élke dag anders. Wij leveren namelijk uitsluitend maatwerk.

#3: Modern machinepark

De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in ons machinepark, en dat blijven we ook doen. Bij ons werk je dus op de meest moderne machines, zoals onze nieuwste lasersnijmachine inclusief robotisering.

#4: Innovaties

Ook investeren we in innoverende technieken. Zo is ons inkoopproces geautomatiseerd, werken we met slimme software én lanceerden we onlangs een portal waar onze klanten online hun plaatmateriaal kunnen bestellen.

#5: Een techniekopleiding is niet nodig

Heb je geen opleiding of werkervaring in de techniek? Geen probleem! Zo lang de wil er is, vinden wij wel een weg. Wij kunnen je intern opleiden of regelen een cursus of opleiding voor jou.

Lees meer over werken en leren bij Kinkelder

#6: The sky is the limit

Met een studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op zak de lasersnijmachine bedienen. Een reclameontwerper die tóch meer affiniteit blijkt te hebben met techniek. Een kantbank-operator die doorgroeit naar werkvoorbereider. Zomaar wat voorbeelden van collega’s die zichzelf ontwikkelden binnen de muren van Kinkelder metal solutions.
Bij ons is de sky écht de limit: met een opleiding, cursus of training op onze kosten krijg je alle mogelijkheden om door te groeien. Zowel op vakinhoudelijk gebied als op persoonlijk niveau. Oók wanneer je nog helemaal geen ervaring hebt in de techniek.

#7: Safety first

Veiligheid staat bij ons voorop. Werk je in de productie, dan zorgen wij voor gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, handschoenen en andere materialen. En uiteraard zijn alle werkplekken veilig en schoon, nét als de werkvloer.

#8: Schone kleding

Ook krijg je als productiemedewerker iedere week schone en beschermende kleding van ons. Jouw kleding wordt iedere week netjes gewassen door een professioneel bedrijf. Dat hoef je dus niet thuis te doen, want we willen niet dat er onverhoopt metaaldeeltjes in jouw wasmachine terechtkomen.

Bekijk alle vacatures in de productie

#9: Extra bonus

Heb je nauwelijks of geen ziekteverzuim? Dan belonen we dit met een leuke bonus.

#10: Ontspanning

Twee à drie keer per jaar organiseren wij een volledig verzorgd personeelsuitje met het complete bedrijf. En daar hoort natuurlijk ook een jaarlijkse zomer- én kerstborrel bij. Want wie hard werkt, verdient het óók om af en toe lekker te ontspannen.

#11: Actieve PV

Daarnaast hebben wij ook nog een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke dingen regelt en organiseert.

#12: Sporten wordt gestimuleerd

Vitaliteit vinden we erg belangrijk. Daarom betalen we mee aan je sportabonnement.

#13: Flexibele werktijden

Bij een functie in de productie of logistiek hanteren wij variabele werktijden. Een logistiek medewerker werkt in een verschoven dienst: de ene week werk je van 06.00 uur tot 14.30 uur, de andere week werk je van 09.30 uur tot 18.00 uur. Een kantbankoperator werkt in twee ploegendiensten: van 05.30 tot 14.00 en van 14.00 tot 23.00 uur. Behalve op vrijdag, dan heb je om 20.30 uur weekend.

Ook op kantoor hanteren we flexibele werktijden. Je bent vrij om je werkdag te beginnen tussen 07.10 uur en 09.10 uur.

#14: Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Niet alleen je salaris is goed, ook de secundaire arbeidsvoorwaarden maken werken bij ons aantrekkelijk:

  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar
  • Een uitstekende pensioenregeling waarvan wij 63,26% betalen
  • Wij zijn aangesloten bij een goede CAO (Metaal & Techniek)

Bekijk alle vacatures

#15: Stabiel bedrijf met jarenlange ervaring

We bestaan al sinds 1945 en hebben in de afgelopen decennia een sterke naam opgebouwd. Dat betekent dat je terechtkomt bij een stabiel én gezond bedrijf. We zijn ambitieus, maar blijven ook een familiebedrijf met aandacht voor de mensen. Leuk om te weten: inmiddels staat de derde generatie Kinkelder al aan het roer!

Hebben we je overtuigd? Mooi! Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of neem contact op via onderstaand formulier. De koffie staat klaar!

Kom kennismaken
Stel je vraag