Metaalbewerking op maat

Kinkelder metal solutions is een familiebedrijf dat plaatwerk metaalproducten en -samenstellingen op maat levert. Ook lasersnijden wij buizen, kokers en profielen. Wij maken eigenlijk álles, zolang het maar van metaal is. Denk aan machineonderdelen, banken en stoelen of onderdelen voor landbouwvoertuigen. Samen met ons team van zo’n 75 enthousiaste collega’s werken wij dagelijks aan uitdagende en unieke projecten, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Door te investeren in onze mensen én de nieuwste technieken maken wij het verschil.

Kinkelder metal solutions in een notendop

  • Opgericht in 1945
  • Derde generatie staat aan het roer
  • Succesvol bedrijf met focus op groei
  • Hightech-machinepark
  • Jong team: gemiddelde leeftijd is 37 jaar

Onze missie

Waar we iedere dag ons bed voor uitkomen? Onze klanten de best passende oplossing bieden voor hun vraagstuk. Ieder bedrijf is immers uniek, en dat geldt ook voor hun projecten. Van schets op papier tot eindproduct: in alle lagen van de organisatie zetten onze collega’s hun kennis en expertise in om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Een sterke samenwerking

Sinds 2019 hebben wij een samenwerking met Odemar Metaal in Denekamp. Ons dochterbedrijf zit weliswaar 100 kilometer verderop, maar onze samenwerking is sterk. Draai- en freeswerkzaamheden worden door onze Twentse collega’s met de grootste vakmanschap uitgevoerd. Ook is Odemar Metaal specialist in modulebouw. Samen kunnen wij dus écht alles maken. Van metaal, weliswaar.

De nieuwste machines en technieken

Kinkelder metal solution bestaat al meer dan 75 jaar, maar stoffig zijn we absoluut niet! Sterker nog: wij investeren doorlopend in de nieuwste machines en technieken. Zo bestaat ons machinepark uit fiber lasersnijmachines, Adige buislasers, kantbanken en meer. De beste machines dus, die onze collega’s zwaar werk uit handen nemen én dag en nacht produceren. Zo kunnen onze collega’s zich focussen op werkzaamheden waar ze blij(er) van worden. Zie jij jezelf al achter zo’n machine staan?

En die technieken dan? Nou, ons inkoopproces is geautomatiseerd, we werken met slimme software én lanceerden onlangs een portal, waar klanten online plaatmateriaal kunnen bestellen.

Goed bereikbaar

Ons moderne bedrijfspand ligt in Zevenaar en is supergoed bereikbaar. Er is veel parkeerruimte recht voor de deur. Voor je auto óf je fiets. Kom je liever met de trein? Goed idee, want wij liggen letterlijk naast station Zevenaar. Alleen even de weg oversteken.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Bekijk alle vacatures

Stel je vraag