Cathrien: ‘Ik blijf hier tot mijn pensioen!’

5 april 2022

Als je al zestien jaar in dienst bent, dan moet je wel op je plek zitten. En dat blijkt ook wanneer we Cathrien Nass – assistent inkoper en administratief medewerker bij Kinkelder metal solutions – spreken. En hoewel ze met haar zestig jaar de oudste medewerker van het bedrijf is, merkt ze daar in de praktijk weinig van. “Nee hoor, mijn collega’s houden me juist jong!” Lees hier haar verhaal. 

“Na de havo ging ik aan de slag bij de jeugdgezondheidszorg in Arnhem. Maar toen we kinderen kregen, stopte ik met werken. Na tien jaar thuis begon het weer te kriebelen. Een bekende wees me op een vacature bij Kinkelder metal solutions. Ik besloot te solliciteren en werd aangenomen. En zestien jaar later zit ik er nog steeds”, blikt Cathrien terug.

Eerste aanspreekpunt

Naast dat ze de administratie verwerkt, fungeert Cathrien ook als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. “Ik probeer klanten natuurlijk altijd eerst zelf te helpen, maar als de vraag te complex wordt weet ik precies naar welke collega ik hen kan doorverwijzen.” Daarnaast assisteert ze de inkoopafdeling, wat vooral neerkomt op het plaatsen van bestellingen voor gebruiksartikelen, plaatmateriaal en buizen. “Ja, mijn functie is heel veelzijdig én afwisselend. Ik leer nog elke dag nieuwe dingen bij.”

Jong bedrijf

En dát is ook precies de reden dat Cathrien al zestien jaar lang iedere dag met plezier naar haar werk gaat. “Hier krijg je alle ruimte om door te groeien. Er is volop ruimte voor het volgen van trainingen en cursussen. Zo ben ik zelf doorgegroeid van administratief medewerkster naar inkoopassistent. Maar nog steeds ben ik niet uitgeleerd, hoor. Ik mag dan wel de oudste medewerker hier zijn, maar door mijn jongere collega’s blijf ik bij de tijd. Zij houden mij jong!”

Tot het pensioen

“Bij Kinkelder metal solutions voelt het als een hechte familie. Ik vind het geweldig om met zo’n groot aantal collega’s samen te werken. We staan altijd voor elkaar klaar. Soms springt een accountmanager tijdens grote drukte bij in de productie, dat is toch prachtig? Door de fijne werksfeer en de mogelijkheid om altijd bij te blijven leren, hoop ik tot mijn pensioen bij deze prettige werkgever te mogen blijven werken!”

Wil jij ook aan de slag bij een jong en vooruitstrevend bedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die houden van een uitdaging. Kom gerust eens een bakkie doen, onze deur staat voor je open.

Kom koffie drinken

Terug naar overzicht
Stel je vraag