Teamleider verkoop Jacky

17 januari 2022

Vijf jaar geleden nam hij afscheid van Kinkelder metal solutions, om zich in Utrecht te settelen met zijn vrouw. Maar enkele jaren later, besluit het jonge gezin toch weer terug te gaan naar hun roots. Ook keerde Jacky Goossens terug naar Kinkelder, waar hij nu de functie van teamleider verkoop vervult. 

Veel veranderd

Investeringen in het machinepark, nieuwe medewerkers, verbeterde processen; bij Kinkelder metal solutions hebben we de afgelopen jaren niet stil gezeten. Dat was dan ook het eerste dat Jacky opviel toen hij weer terugkeerde naar het familiebedrijf. “Je kunt zien dat er stappen zijn gemaakt om nóg professioneler te worden. Processen zijn meer gestroomlijnd en het aanbod is onderscheidender dan vergelijkbare metaalbedrijven. Leuk om te zien wat er allemaal kan gebeuren in vijf jaar”.

Nieuwe rol

Voor Jacky werd een nieuwe functie gecreëerd binnen het verkoopteam van Kinkelder. Hierover vertelt hij: “Ik run de verkoopafdeling van Kinkelder metal solutions. Hierbij werken we nauw samen, om de expertises van beide bedrijven goed op elkaar af te stemmen. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het aansturen en begeleiden van het verkoopteam, planningen maken, orders controleren en complexere vraagstukken oppakken.”

Elkaar verder helpen

“Iedere dag is anders. Uiteraard heb je te maken met een bepaald stramien, maar het werk zelf is veelzijdig en afwisselend. Ik werk natuurlijk veel met mensen, die zijn ook allemaal anders en dat maakt het zo leuk. Je kunt elkaar écht verder helpen.” En met de onderlinge sfeer zit het ook helemaal goed, volgens Jacky. “We zijn serieus met ons werk bezig, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. En wat ik ook zo mooi vind aan Kinkelder, is dat je hier volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen door cursussen en opleidingen. Als je ambitieus bent, dan kun je het hier heel ver schoppen.”

Genoeg uitdaging

“Kinkelder metal solutions is altijd in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe machines bij om nóg beter te produceren en steeds meer processen worden geautomatiseerd. We willen niet per se de beste zijn, maar vooral efficiënter werken en kosten besparen. Kortom; een mooie werkgever om voor te werken.”

Wil jij jezelf óók ontwikkelen in een organisatie die investeert in jou? Ben jij er klaar voor om met jouw talent bij te dragen aan de techniek van morgen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die houden van een uitdaging. Kom gerust eens een bakkie doen, onze deur staat voor je open.

Kom koffie drinken

Terug naar overzicht
Stel je vraag